Δωρεάν πακέτο φιλοξενίας για Developers - Agencies

Τρίτη, Νοέμβριος 1, 2022

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με developers και agencies που προκύπτουν ανα καιρούς σας ενημερώνουμε ότι πλέον θα παρέχουμε χωρίς χρέωση ένα πακέτο φιλοξενίας με προϋπόθεση να στεγάζετε η εταιρική σελίδα του συνεργάτη και μόνο, ακόμα και με μηδενικό αριθμό πελατών κάτι ιδανικό για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο.

Με αυτή την παροχή δίνουμε τη δυνατότητα αρχικά ο συνεργάτης χωρίς κόστος να στεγάσει την ιστοσελίδα σαν επιβράβευση για την πρόθεση να συνεργαστεί μαζί μας και κατα δεύτερον να δοκιμάσει τις δυνατότητες και τα εργαλεία του server ώστε να βιώσει την εμπειρία χρήσης και να μπορεί με σιγουριά να την μεταφέρει στους δικούς του πελάτες καθιστώντας την εμπειρία αυτή ένα σημαντικό εργαλείο πώλησης.

Διευκρινήσεις:

Η προσφορά αφορά συνεργάτες που αγοράζουν μεμονωμένα πακέτα για κάθε πελάτη τους ξεχωριστά , περιλαμβάνει δίσκο 5GB, 1 βάση δεδομένων 5 e-mail 1 domain και απεριόριστο traffic.

Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να μας κάνουν μια απάντηση σε αυτό το e-mail ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικός στα 2671026710 - 6983033000.

Υπεύθυνος επικοινωνίας Δημήτρης Τσέφλικας

Με εκτίμηση
NetSpace.gr

 


« Πίσω